Archive for July 11th, 2008

Pale blue dot

Friday, July 11th, 2008

Un altre post per estrenar el blog. Tenia moltes ganes de pujar aquest vídeo, d’un dels grans del segle XX, Carl Sagan. Des de multitud de llibres i la gran sèrie Cosmos, va fer una feina excel·lent per acostar la ciència i l’astronomia al gran públic. Gran comunicador i pensador, tenia gran facilitat per transmetre la seva passió a la gent, com ha quedat palès en aquest vídeo. Aquest post és també en part homenatge al meu pare, que em va saber transmetre aquesta necessitat de conèixer més enllà.  Més info

Otro post para estrenar el blog. Tenía muchas ganas de subir este vídeo, de uno de los grandes siglo XX, Carl Sagan. Des de multitud de libros y su gran serie Cosmos, hizo un excelente trabajo para acercar la ciencia y la astronomia al gran público. Gran comunicador y pensador, tenia gran facilidad para transmitir su pasión a la gente, como queda demostrado en este vídeo. Este post también es en parte homenaje a mi padre, que me supo transmitir esta necesidad de conocer más allá.  Más info

Un àngel a Egipte

Friday, July 11th, 2008

angelegipte.jpg


Aquí el primer post fotogràfic del Blog! Per estrenar-lo, us presento una de les meves fotografies preferides. Va ser presa prop de les piràmides de Gizeh, on una nena venia postals als turistes. Només de veure-la de lluny, em van captivar aquests ulls, amb la qual cosa la vaig convèncer per a que em deixés fer-li una foto. Afortunadament tenia bastants caramels a la butxaca que li vaig donar, i vam marxar els dos ben contents, ella amb un munt de caramels, i jo amb un record molt especial. Va ser un moment màgic!

Aquí el primer post fotográfico del Blog!. Para estrenarlo, os presento una de mis fotografías preferidas. Fue tomada cerca de las pirámides de Gizeh, donde una niña vendía postales a los turistas. Sólo verla de lejos, me captivaron sus ojos, la convencí para que me dejara tomarle una foto. Afortunadamente, tenía muchos caramelos en el bolsillo, y nos fuimos los dos la mar de contentos, ella con un montón de caramelos y yo con un recuerdo muy especial. Fue un momento mágico!

Nova Lost Landscapes 2.0

Friday, July 11th, 2008

Com veieu hem renovat totalment la web, fent-la més atractiva visualment, més fàcil de navegar-hi i el més important, afegint-hi un blog, que esperem mantenir el més actualitzat possible. Esperem que us agradi el nou format.

Como veis hemos reformado totalmente la web, haciéndola más atractiva visualmente, más fácilmente navegable y lo más importante, añadiendo un blog, que esperamos mantener lo más actualizado posible. Espero que os guste el nuevo formato.

Estat actual

  • Disseny de la web:                                           100% completat
  • Migració de galeries:                                         100% completat 
  • Uploading dels continguts:                               100% completat
  • Personalització del blog:                                   100% completat