Archive for July 30th, 2008

Vall del freser

Wednesday, July 30th, 2008

Vall del Freser

Aquí tenim una vista de la Vall del Freser des del Coll de la Marrana (sí, curiós nom…). Des d’aquest punt se’ns presenta un horitzó ple de muntanyes, algunes molt a prop, com el Freser, l’Infern o els Torreneules (el petit dels quals apareix a la dreta de la fotografia) fins a muntanyes molt llunyanes que s’intueixen a l’horitzó. Aquest dia vaig poder aprofitar els núvols trencats per a que les seves ombres creessin una sensació de volum a la neu i l’omplissin de textures.

Aquí tenemos una vista del valle del Freser desde el collado de la Marrana (sí, curioso nombre…). Desde este punto se nos presenta un horizonte lleno de montañas, algunas muy cerca, como el Freser, el Infern o los Torreneules (el pequeño de los cuales aparece a la derecha de la fotografia) hasta montañas muy lejanas que se intuyen en el horizonte. Aquel dia pude aprovechar las nubes rotas para que sus sombras creasen una sensación de volumen a la nieve y la llenasen de texturas.

41 efectes amb Photoshop

Wednesday, July 30th, 2008

A la següent pàgina podreu trobar 41 efectes diferents amb el Photoshop, des de la Lomografia que està ara tant de moda fins a canviar el color dels cabells, efectes de còmic, etc…

41 Nicest Photoshop Photo Effects [Photoshop Tutorials]

Lomo

Efecte Lomo
 
En la siguiente página podréis encontrar 41 efectos diferentes con el Photoshop, desde la Lomografia, tan de moda últimamente hasta cambiar el color del cabello, efectos de cómic, etc…(Via Foto Microsiervos , i a la vegada via  AFO)

Estrelles verdes

Wednesday, July 30th, 2008

Estrelles Verdes

Simplement estrelles verdes, al Parc Nacional de Tyresta, Suècia.

Simplemente estrellas verdes, en el Parque Nacional de Tyresta, Suecia.