Pale blue dot

Un altre post per estrenar el blog. Tenia moltes ganes de pujar aquest vídeo, d’un dels grans del segle XX, Carl Sagan. Des de multitud de llibres i la gran sèrie Cosmos, va fer una feina excel·lent per acostar la ciència i l’astronomia al gran públic. Gran comunicador i pensador, tenia gran facilitat per transmetre la seva passió a la gent, com ha quedat palès en aquest vídeo. Aquest post és també en part homenatge al meu pare, que em va saber transmetre aquesta necessitat de conèixer més enllà.  Més info

Otro post para estrenar el blog. Tenía muchas ganas de subir este vídeo, de uno de los grandes siglo XX, Carl Sagan. Des de multitud de libros y su gran serie Cosmos, hizo un excelente trabajo para acercar la ciencia y la astronomia al gran público. Gran comunicador y pensador, tenia gran facilidad para transmitir su pasión a la gente, como queda demostrado en este vídeo. Este post también es en parte homenaje a mi padre, que me supo transmitir esta necesidad de conocer más allá.  Más info

2 Responses to “Pale blue dot”

  1. Esteve López i Barrot Says:

    Impressionant aquest video. Els comentaris de Carl Sagan són extraordinariament profunds. Tant de bo els governants de tots els països d’aquesta “minúscula partícula de pols a l’univers infinit” s’adonessin que hem de preservar-la i respectar-la. Com diu Sagan no hi ha cap altre lloc conegut a l’univers on la vida pugui reeixir.
    Enhorabona Esteve per la qualitat i per la sensibilitat que traspua aquesta web.

  2. Zurin Says:

    Si realment és un video del que fan pensar, gràcies per compartir-lo, i gracies per les teves fotus, q fan que aquest puntet mínuscul sigui molt més maco vist d’aprop.

Leave a Reply