Un àngel a Egipte

angelegipte.jpg


Aquí el primer post fotogràfic del Blog! Per estrenar-lo, us presento una de les meves fotografies preferides. Va ser presa prop de les piràmides de Gizeh, on una nena venia postals als turistes. Només de veure-la de lluny, em van captivar aquests ulls, amb la qual cosa la vaig convèncer per a que em deixés fer-li una foto. Afortunadament tenia bastants caramels a la butxaca que li vaig donar, i vam marxar els dos ben contents, ella amb un munt de caramels, i jo amb un record molt especial. Va ser un moment màgic!

Aquí el primer post fotográfico del Blog!. Para estrenarlo, os presento una de mis fotografías preferidas. Fue tomada cerca de las pirámides de Gizeh, donde una niña vendía postales a los turistas. Sólo verla de lejos, me captivaron sus ojos, la convencí para que me dejara tomarle una foto. Afortunadamente, tenía muchos caramelos en el bolsillo, y nos fuimos los dos la mar de contentos, ella con un montón de caramelos y yo con un recuerdo muy especial. Fue un momento mágico!

Leave a Reply