Nova Lost Landscapes 2.0

Com veieu hem renovat totalment la web, fent-la més atractiva visualment, més fàcil de navegar-hi i el més important, afegint-hi un blog, que esperem mantenir el més actualitzat possible. Esperem que us agradi el nou format.

Como veis hemos reformado totalmente la web, haciéndola más atractiva visualmente, más fácilmente navegable y lo más importante, añadiendo un blog, que esperamos mantener lo más actualizado posible. Espero que os guste el nuevo formato.

Estat actual

  • Disseny de la web:                                           100% completat
  • Migració de galeries:                                         100% completat 
  • Uploading dels continguts:                               100% completat
  • Personalització del blog:                                   100% completat

Leave a Reply