Archive for July 28th, 2008

Com un llençol…

Monday, July 28th, 2008

medesmar.jpg

Com un llençol de seda que s’escampés per la sorra, o com uns cabells movent-se al vent, així es dibuixaven les onades en un instant, un sol moment en un fred vespre d’hivern, davant les Medes. M’agrada observar com juguen les onades amb la sorra, les formes que van fent, cap és igual que l’anterior. És un bon moment per relaxar-se.

Como una sábana de seda que se derrama por la arena, o como unos cabellos moviéndose al viento, así se dibujaban las olas en un instante, un sólo momento en un frío atardecer de invierno, ante las Medes. Me gusta observar cómo juegan las olas con la arena, las formas que se van creando, ninguna es igual que la anterior. Es un buen momento para relajarse.

Just relax… segur?

Monday, July 28th, 2008

Mulleres

Aquest cap de setmana no he postejat res, i és que estava distret en un cap de setmana de relax a la muntanya, la meva altra gran passió… encara que el relax ha estat una mica exigent físicament… però les muntanyes te les has de guanyar, no? Un cap de setmana d’aquells per recordar, genial, amb molts racons visitats i amb bona companyia. Panorama realitzat amb un telèfon mòbil Sony Ericsson W910i.

Este fin de semana no he posteado nada, i es que estaba distraído en un fin de semana de relax en la montaña, mi otra gran pasión… aunque el relax ha sido un poco exigente físicamente… pero las montañas se tienen que ganar, no? Un fin de semana para recordar, genial, con muchos rincones visitados, y con buena compañía. Panorama realizado con un teléfono móvil Sony Ericsson W910i.