Archive for May, 2014

Una inquilina sobre d’una orquídia.

Wednesday, May 14th, 2014
Papallona sobre de Orchis Purpurea, la Mussara. Mariposa encima de Orchis Purpurea, la Mussara.

Papallona sobre de Orchis Purpurea, la Mussara. Mariposa encima de Orchis Purpurea, la Mussara.

Ahir fotografiant orquídies per la Mussara em vaig trobar amb aquesta meravella, i es va estar prou quieta per a poder endevinar l’estructura minúscula del seu organisme, els pèls de colors que cobreixen tot el seu cos i la bonica col·loració de les seves ales! Tot un plaer a la vista!

Ayer fotografiando orquídeas por la Mussara me encontré con esta maravilla, y se estuvo bastante quieta para poder adivinar la estructura minúscula de su organismo, los pelos de colores que cubren todo su cuerpo y la bonita coloración de sus alas! Todo un placer a la vista!

L’Illa Pedrosa, en blanc i negre.

Monday, May 12th, 2014
Illa Pedrosa, costa del Montgrí, L'Estartit.

Illa Pedrosa, costa del Montgrí, L’Estartit.

Enmig d’una costa castigada per les onades i la tramuntana, l’Illa Pedrosa tanca l’entrada de la cala del mateix nom, protegint-la i fent que aquesta sigui un indret tranquil, verge i màgic, sobretot abans que arribi la temporada alta!

En medio de una costa castigada por las olas y la tramuntana, la isla Pedrosa cierra la entrada de la cala del mismo nombre, protegiéndola y haciendo que ésta sea un paraje tranquilo, virgen y mágico, sobretodo antes que llegue la temporada alta!