Una inquilina sobre d’una orquídia.

Papallona sobre de Orchis Purpurea, la Mussara. Mariposa encima de Orchis Purpurea, la Mussara.

Papallona sobre de Orchis Purpurea, la Mussara. Mariposa encima de Orchis Purpurea, la Mussara.

Ahir fotografiant orquídies per la Mussara em vaig trobar amb aquesta meravella, i es va estar prou quieta per a poder endevinar l’estructura minúscula del seu organisme, els pèls de colors que cobreixen tot el seu cos i la bonica col·loració de les seves ales! Tot un plaer a la vista!

Ayer fotografiando orquídeas por la Mussara me encontré con esta maravilla, y se estuvo bastante quieta para poder adivinar la estructura minúscula de su organismo, los pelos de colores que cubren todo su cuerpo y la bonita coloración de sus alas! Todo un placer a la vista!

Leave a Reply