Puffins a tot arreu!

Fratercula arctica

Fratercula arctica

Probablement l’au més representativa d’Islàndia és el fraret (fratercula arctica), que nia en grans colònies en els escarpats dels grans penyasegats de la costa islandesa (el fraret no pot emprendre el vol en una superfície plana). Considerats els pingüins del nord, la seva aparença rabassuda i els seus moviments maldestres a terra juntament amb la seva confiança amb les persones fan que siguin fàcils de veure i fotografiar. Al cap d’una mitja hora de estar tranquil·lament enmig d’aquesta colònia de Borgdarfjördur, al nord-est d’Islàndia, els ocells ja van agafar la confiança suficient per a poder-los retratar a gust en el seu medi.

Fraret / frailecillo

Fraret / frailecillo

Probablemente el ave más representativa de Islandia es el frailecillo (fratercula arctica), que anida en grandes colonias en los escarpados de los grandes acantilados de la costa islandesa (el frailecillo no puede remontar el vuelo desde una superfície plana). Considerados los pingüinos del norte, su aspecto rechoncho y sus movimientos patosos en tierra junto con su confianza con las personas hacen que sean fáciles de ver y fotografiar. Al cabo de una media hora de estar tranquilamente entre esta colonia de Borgdarfjördur, en el nordeste de Islandia, los pájaros ya cogieron la confianza suficiente para poderlos retratar a gusto en su medio.

Fraret amb el seu sopar / Frailecillo con su cena

Fraret amb el seu sopar / Frailecillo con su cena

One Response to “Puffins a tot arreu!”

  1. Kali Says:

    I see a lot of interesting content on your blog.
    You have to spend a lot of time writing, i know how to save you a lot of time, there is a tool that creates unique, SEO friendly articles in couple of minutes, just search
    in google – laranita’s free content source

Leave a Reply