Gufufoss

Gufufoss, Seydisfjordur, Islàndia.

Gufufoss, Seydisfjordur, Islàndia.

Aquesta cascada situada al fiord de Seydisfjordur és la més potent de la multitud de salts que fa el riu quan baixa pel fons de la vall. D’aquesta fotografia n’estic especialment orgullós per una raó senzilla. Malauradament la cascada estava amb un contrallum terrible, el sol estava situat just darrera la cascada sumint-la en una ombra fosca comparada amb el cel extremadament brillant. Impossible fer una bona foto. Tantmateix, hi havia alguns núvols que semblava que s’havien de moure. Agraeixo la paciència de la meva companya al esperar que els núvols es coloquessin davant el sol equilibrant la llum, i permetent que un simple degradat neutre mantingués el cel a ratlla i poder retratar aquesta fantàstica cascada islandesa. L’aigua aixecada per la cascada iluminada des del darrera posa l’atmosfera màgica d’aquest racó.

Esta cascada situada en el fiordo de Seydisfjordur es la más potente de la multitud de saltos que hace el río cuando baja por el fondo del valle. Estoy especialmente orgulloso de esta imagen por una razón sencilla. Desgraciadamente la cascada estaba con un contraluz terrible, el sol estaba situado justo detrás de la cascada sumiéndola en una oscura sombra comparada con el cielo extremadamente brillante. Imposible hacer una buena foto. Sin embargo, había algunas nubes que parecía que se tenían que mover. Agradezco la paciencia de mi compañera al esperar que las nubes se colocaran ante el sol equilibrando la luz y permitiendo que un simple degradado neutro mantuviera el cielo a raya y poder retratar esta fantástica cascada islandesa. El agua levantada por la cascada iluminada desde detrás pone la atmósfera mágica de este rincón.

Leave a Reply