Jökullsálrón… o això diuen…

wpid-DSC_0736.jpg

Icebergs navegant per Jökulsálrón

És frustant quan hom arriba a un dels icones d’Islàndia i se’l troba ple de boira i neu… Què fer? Doncs esperar a veure si s’obre el dia dins el 4×4, veient com el dia encara s’espatlla més, i arriben bancs de boira més densos i la pluja arriba en tongades més intenses… en fi, que al final hom ha de sortir del cotxe i aprofitar el dia… per què no obtenir imatges fantasmagòriques i amb una atmosfera màgica amb els icebergs navegant lentament des del front del glaciar cap al mar? Doncs aquest és el resultat… i m’agrada bastant!

Un iceberg blau per Jökulsálrón - Un iceberg azul por Jökulsálrón

Un iceberg blau per Jökulsálrón – Un iceberg azul por Jökulsálrón

Es frustante cuando uno llega a uno de los iconos de Islandia y se lo encuentra lleno de niebla y nieve… Qué hacer? Pues esperar a ver si se abre el día dentro del 4×4, viendo como el día aún se estropea más, y llegan bancos de niebla más densos y la lluvia llega en oleadas más intensas… en fin, que al final uno ha de salir del coche y aprovechar el día… por qué no obtener imágenes fantasmagóricas y con una atmósfera mágica con los icebergs navegando lentamente des del frente del glaciar hacia el mar? Pues éste es el resultado… y me gusta bastante!

One Response to “Jökullsálrón… o això diuen…”

  1. trazim vezu Says:

    Happy holidays to all, Do oneself incorporate a spam challenge upon this internet; I much too am a blogger, and I sought after in the direction of comprehend your condition; a great number of of us consist of produced some great solutions, and we are wanting toward exchange strategies with other individuals, why not shoot me an e-deliver if fascinated.

Leave a Reply