10 passos prop de l’Estartit

Les Medes des de l'Estartit

Les Medes des de l’Estartit

Tenia ganes de provar un filtre degradat de 10 passos no només a les terres adoptives de Tarragona sinò prop de casa. Per això em vaig acostar a l’Estartit, prop del port, on molts anys d’onada rere onada han anat arrodonint les pedres que protegeixen la bocana, i just quan les últimes llums del dia tocaven la Meda Gran i el Medellot (“La Bota”) vaig col·locar el trespeus ben ferm i vaig realitzar aquesta foto d’uns 2 minuts d’exposició, on el mar agafa la textura de boira fina i el rastre de núvols del cel li dóna un toc impressionista a la fotografia. Moment just, hora justa!

Tenía ganas de probar un filtro degradado de diez pasos no sólo en las tierras adoptivas de Tarragona sino cerca de casa. Por eso me acerqué a l’Estartit, cerca del puerto, donde muchos años de ola tras ola han ido redondeando las piedras que protegen la bocana, y justo cuando las últimas luces del día tocaban la Meda Gran i el Medellot (“La Bota”), coloqué el trípode bien firme y realizé esta foto de unos 2 minutos de exposición, donde el mar coge textura de fina niebla y el rastro de nubes del cielo le da un toque impresionista a la fotografia. Momento justo, hora justa!

Leave a Reply