Comença la temporada d’orquídees!

Orchis arnoldii, La Mussara, Tarragona.

Orchis arnoldii, La Mussara, Tarragona.

Doncs apa, després de dos dies seguits pujant a la Mussara, crec que podem donar per començada la temporada d’orquídees 2014. Tenia ganes que comencés, ja que aquest hivern m’he proporcionat un macro vintage Nikkor 55mm 2.8 AI-S, un dels objectius de Nikon més nítids de l’història. Només li puc donar un qualificatiu al que se sent a l’usar aquest objectiu al camp: una delícia.

Después de dos días seguidos subiendo a La Mussara, creo que podemos dar por empezada la temporada de orquídeas 2014. Tenía ganas que empezara, ya que este invierno me he proporcionado un macro vintage Nikkor 55mm 2.8 AI-S, uno de los objetivos Nikon más nítidos de la historia. Sólo le puedo dar un calificativo a lo que se siente al usar este objetivo en el campo: una delícia.

Leave a Reply