Selfoss

Selfoss, Islàndia.

Selfoss, Islàndia.

Situada uns centenars de metres riu amunt de l’imponent Dettifoss, (la cascada més cabalosa d’Europa), Selfoss no deixa de ser també una cascada (o un conjunt de cascades) espectacular, on milers de metres cúbics d’aigua es precipiten pels marges d’una fractura en l’escorça terrestre, obrint-se pas en direcció a l’Atlàntic. Un degradat neutre i un processat destacant el contrast dónen aquesta imatge de natura imponent.

Situada unos centenares de metros río arriba de la imponente Dettifoss (la cascada más caudalosa de Europa), Selfoss no deja de ser también una cascada (o un conjunto de cascadas) espectacular, donde miles de metros cúbicos de agua se precipitan por los márgenes de una fractura en la corteza terrestre, abriéndose paso en dirección al Atlántico. Un degradado neutro y un procesado destacando el contraste dan esta imagen de naturaleza imponente.

One Response to “Selfoss”

  1. Jökulsá á Fjöllum | Lost Landscapes Blog Says:

    [...] per a desembocar a la costa septentrional de l’illa. És el riu que forma les cascades de Selfoss, Dettifoss (la més cabalosa d’Europa) i Hafragilsfoss, aquesta última quedaria just riu [...]

Leave a Reply