Ytri Tunga

Foca comuna - Foca común - Phoca Vitulina; Ytri Tunga, Snaeffelsnes, Islàndia

Foca comuna – Foca común – Phoca Vitulina; Ytri Tunga, Snaeffelsnes, Islàndia

Amb aquest nom tant contundent s’amaga una petita platja de sorra i roques a la cara sud de la península de Snaeffelsnes, on hom hi pot trobar una colònia de foca comuna descansant a les roques. Aprofitant la marea baixa, i la confiança que ens van oferir, ens vam poder anar acostant poc a poc amb prudència per les roques entapissades d’algues molt relliscoses fins a situar-nos a uns 100 metres, mentre les foques ens anàven vigilant amb una mescla de curiositat i “que pesats aquests de les càmeres altra vegada!”.

Con este nombre tan contundente se esconde una pequeña playa de arena y rocas en la cara sur de la península de Snaeffelsnes, donde se puede encontrar una colonia de foca común descansando en las rocas. Aprovechando la marea baja y la confianza que nos ofrecieron, nos pudimos ir acercando poco a poco con prudencia por las rocas tapizadas de algas muy resbaladizas hasta situarnos a unos 100 metros, mientras las focas nos iban vigilando con una mezcla de curiosidad y “qué pesados éstos de las cámaras otra vez!”.

Foques a Ytri Tunga, Snaeffelsnes, Iceland

Foques a Ytri Tunga, Snaeffelsnes, Islàndia

Leave a Reply