Garsa de mar a la costa d’Snaeffelsnes

Garsa de mar - Ostrero - Haematopus ostralegus

Garsa de mar – Ostrero – Haematopus ostralegus ; Ytri Tunga, Snaeffelsnes, Islàndia

Una petita garsa de marHaematopus ostralegus avisa de la nostra presència o ens saluda, no ho vam saber ben bé, ja que en una incursió per veure foques que descansaven a les platges i roques de Ytri Tunga, a la península d’Snaeffelsnes, no va deixar de seguir-nos i xisclar estridentment a pocs metres de distància, reclamant la nostra atenció. Una prova de foc per al regal de nadal, el Tamron 70-300 Di amb estabilitzador d’imatge, que va permetre realitzar aquesta fotografia a 300mm a pols, sense trespeus, i que quedés perfectament enfocada.

Un pequeño ostreroHaematopus ostralegus avisa de nuestra presencia o nos saluda, al final no supimos el qué, ya que en una incursión para ver focas que descansaban en las playas y rocas de Ytri Tunga, en la península de Snaeffelsnes, no dejó de seguirnos y chillar estridentemente a pocos metros de distancia, reclamando nuestra atención. Una prueba de fuego para el regalo de navidad, el Tamron 70-300 Di con estabilizador de imagen, que permitió tomar esta fotografía a 300mm a pulso, sin trípode, y que quedara perfectamente enfocada.

Leave a Reply