Primers passos amb macro

Ophrys subinsectifera - Serra del Montsant, el Priorat.

Ophrys subinsectifera - Serra del Montsant, el Priorat.

Doncs gràcies al taller de macro cortesia de MontsantFoto, vaig descobrir l’apassionant món de la fotografia macro, no només tècnicament que alguna cosa ja havia intentat, sinò el seu significat a l’hora de fixar-se en els més petits detalls i convertir-los en petites obres d’art. Si a això hi sumes la saviesa de’n Jordi i en Ricard a l’hora de localitzar els millors especimens d’orquídies pel Monsant, i els consells tècnics de l’Iñaki Relanzón, et surt una autèntica jornada rodona. Per cert, a falta d’objectiu macro, la fotografia està realitzada amb un objectiu Nikon 50mm 1.8D i tubs d’extensió.

Pues gracias al taller de macro cortesía de MontsantFoto, descubrí el apasionante mundo de la fotografía macro, no sólo técnicamente que alguna cosa ya había intentado, sino su significado a la hora de fijarse en los más pequeños detalles y convertirlos en pequeñas obras de arte. Si a eso sumas la sabiduría de Jordi y Ricard para localizar los mejores especímenes de orquídeas por el Montsant, y los consejos técnicos de Iñaki Relanzón, te sale una auténtica jornada redonda. Por cierto, a falta de objetivo macro, la fotografía está realizada con un objetivo Nikon 50mm 1.8D y tubos de extensión.

2 Responses to “Primers passos amb macro”

 1. ric@rd Says:

  bona captura!
  quan tinguis el macro… fliparàs en colors!!!
  s@lut

 2. Jordi Says:

  Hola Esteve, celebro molt que tot això ho hagis descobert al Montsant i amb les orquídies! Ara, vigila que això enganxa! ;-D
  Una abraçada!

Leave a Reply