L’Ossa Major aixecant-se sobre els Genoveses.

Playa de los Genoveses, parc natural del Cabo de Gata.

Playa de los Genoveses, parc natural del Cabo de Gata.

La coneguda Ossa Major s’alça majestuosa sobre la platja de los Genoveses, al parc natural del Cabo de Gata. Un lloc esplèndid per al cel nocturn, amb poquíssima contaminació lumínica. Això permet que en les llargues exposicions el cel no quedi sobreexposat, i les estrelles destaquin amb contrast, a més de donar temps per a que la terra s’exposi correctament.

La conocida Osa Mayor se alza majestuosa sobre la playa de los Genoveses, en el parque natural del Cabo de Gata. Un sitio fantástico para el cielo nocturno, con poquísima contaminación lumínica. Esto permite que en las largas exposiciones el cielo no quede sobreexpuesto, y las estrellas destaquen en contraste, además de dar tiempo para que la tierra se exponga correctamente.

One Response to “L’Ossa Major aixecant-se sobre els Genoveses.”

  1. ric@rd Says:

    Esteve, hi haurem d’anar un dia, en Jordi també hi vol anar, a veure si “muntem” un week-end de tres dies…
    s@lut

Leave a Reply