Una llarga pausa… per agafar forces!

Cabo de Gata, prop de San José - Cabo de Gata, cerca de San José

Cabo de Gata, prop de San José - Cabo de Gata, cerca de San José

Ha sigut una pausa molt llarga, més de mig any sense actualitzar la web ni publicar un sol post. Durant aquest temps, s’han succeït canvis molt importants a la meva vida, nova feina, nova casa, nova ciutat… Per altra banda, havia passat de l’il·lusió de publicar posts de fotografia a l’obligació, i aquí és on deixa de ser un hobby… Fins que al final hom decideix fer una pausa, tot el temps que sigui necessari, per agafar forces i que torni la il·lusió… i ha tornat amb ganes! També hi ha hagut canvis en l’equip fotogràfic, algunes adquisicions noves en aquestes setmanes, i sobretot, molt i molt aprenentatge, per a intentar continuar millorant i aprenent dels grans mestres que poblen aquest món virtual.
Hi ha hagut canvis a la web, hem passat de la versió 2.0 a la versió 2.5… bàsicament hi ha hagut neteja. Una web senzilla, clara, fàcil i entenedora. Una migració de totes les galeries a 500px, un lloc web tipus Flickr, de molta qualitat, i que s’està convertint amb la xarxa social fotogràfica de moda, i no és per menys, la qualitat de la gent que publica per allà ens fa envermellir als més profans. I ja em comencen a circular idees per a la versió 3.0!

Per acabar, o hauria de dir per recomençar, una fotografia del Cabo de Gata, que mostra un camí que s’ha de recórrer per arribar a les estrelles, una carretera a l’infinit per a continuar amb la il·lusió de sempre. Ben trobats de nou!

Ha sido una pausa muy larga, más de medio año sin actualizar la web ni publicar un solo post. Durante este tiempo, han acaecido cambios muy importantes en mi vida, nuevo trabajo, nueva casa, nueva ciudad… Por otro lado, había pasado de la ilusión de publicar posts de fotografía a la obligación, y aquí es donde deja de ser un hobby… Hasta que al final uno decide hacer una pausa, todo el tiempo que sea necesario, para coger fuerzas y que vuelva la ilusión… y ha vuelto con ganas! También han habido cambios en el equipo fotográfico, algunas adquisiciones nuevas en estas semanas, y sobretodo, mucho, mucho aprendizaje, para intentar continuar mejorando y aprendiendo de los grandes maestros que pueblan este mundo virtual.
Han habido cambios en la web, hemos pasado de la versión 2.0 a la versión 2.5… básicamente ha habido trabajo de limpieza. Una web sencilla, clara, fácil y entendedora. Una migración de todas las galerías a 500px, un sitio web tipo Flickr, de mucha calidad, y que se está convirtiendo en la red social fotográfica de moda, y no es para menos, la calidad de la gente que publica por allí nos hace enrojecer a los profanos. Y ya me empiezan a circular ideas para la versión 3.0!

Para acabar, o tendría que decir para re-empezar, una fotografía del Cabo de Gata, que muestra un camino que hay que recorrer para llegar a las estrellas, una carretera al infinito para continuar con la ilusión de siempre. Bien encontrados de nuevo! 

One Response to “Una llarga pausa… per agafar forces!”

  1. Lost Landscapes blog via Facebook Says:

    Després de 6 mesos… tornem-hi amb el blog! I amb la web!

Leave a Reply