Empire State Building

Empire State des del Rockefeller Center, New York.

Empire State des del Rockefeller Center, New York.

Més d’un mes sense actualitzar el blog… no per gust, sinò per avaria de l’ordinador, fins que li he tret el disc dur i he pogut copiar les fotos en un altre extern… Amb comptagotes aniré publicant algunes fotos, després del gran viatge a aquesta ciutat fascinant que és New York. En aquesta foto, des del punt més alt del Rockefeller Center, el mirador Top of the Rock, és on hom té les millors vistes sobre l’Empire State Building, un colós de més de 300 metres que s’alça majestuós des dels anys 30!

Más de un mes sin actualizar el blog… no por gusto, sino por avería del ordenador, hasta que le he sacado el disco duro y he podido copiar las fotos en otro externo… Con cuentagotas iré publicando algunas fotos, después del gran viaje a esta ciudad fascinante que es New York. En esta foto, desde el punto más alto del Rockefeller Center, el mirador Top of the Rock, es donde uno tiene las mejores vistas sobre el Empire State Building, un coloso de más de 300 metros que se alza majestuoso desde los años 30!

Leave a Reply