Greyfryar’s Bobby

Greyfryar's Bobby - Edinburgh

Aquesta és la història del gos més conegut d’Escòcia: l’any 1872, un pastor moria a la ciutat d’Edinburgh i era enterrat a l’esglèsia de Greyfryar’s. El seu gos de 2 anys, Bobby, demostrant fidelitat fins al final, es va asseure al costat de la tomba, on es va mantenir durant 14 anys fins que ell també va morir. La gent d’Edinburgh, commoguda, li portava menjar i aigua, i finalment el van enterrar al costat del seu amo. Símbol de l’amistat, la tomba de Bobby presideix el cementiri que envolta l’esglèsia de Greyfryar’s al centre d’Edinburgh, i els seus habitants encara li porten joguines i flors.

Greyfryar's Bobby - Edinburgh

Esta es la historia del perro más conocido de Escocia: el año 1872, un pastor moría en la ciudad de Edinburgh, y era enterrado en la iglesia de Greyfryar’s. Su perro de 2 años, Bobby, demostrando fidelidad hasta el final, se sentó al lado de la tumba, donde se mantuvo durante 14 años hasta que él también murió. La gente de Edinburgh, conmovida, le llevaba comida y agua, y finalmente lo enterraron al lado de su amo. Símbolo de la amistad, la tumba de Bobby preside el cementerio que rodea la iglesa de Greyfryar’s en el centro de Edinburgh, y sus habitantes aún le llevan juguetes y flores.

Leave a Reply