Bracklinn Falls

Bracklinn Falls, Callander - Scotland

Bracklinn Falls, Callander - Scotland

Després d’uns dies en uns paisatges meravellosos, ja torno a ser a Catalunya, però amb una carretada d’imatges que farà que continui postejant fotos d’Escòcia per una llarga temporada! Avui, una imatge de les Bracklinn Falls, un raconet ben bufó prop de Callander, al Parc Natural del Loch Lomond & The Trossachs, una foto difícil ja que encara que l’aigua agafi cert aspecte sedós, la imatge està tirada a mà alçada, sense trespeus.

Después de unos días en unos paisajes maravillosos, ya vuelvo a estar en Catalunya, pero con una carretilla llena de imágenes que hará que continúe posteando fotos de Escocia por una larga temporada! Hoy, una imagen de las Bracklinn Falls, un rinconcito bien bonito cerca de Callander, en el Parque Nacional del Loch Lomond & The Trossachs, una foto difícil ya que aunque el agua coja cierto aspecto sedoso, la imagen está tirada a mano alzada, sin trípode.

Leave a Reply