Aquesta nit, tempesta!

Granges de Mortonhall, Edinburgh - Granjas de Mortonhall, Edinburgh

Tot passejant per camps i granges de cavalls (i dirigint-nos a un pub a degustar una bona red ale), anàvem observant com creixien aquests cúmuls, tot preparant-se per a descarregar durant la nit. Just a l’últim moment, un raig d’un sol a punt de pondre’s els va il·luminar amb aquesta llum tant càlida, que juntament amb la lluna van donar lloc a aquesta imatge.

Paseando por los campos y granjas de caballos (y dirigiéndonos a un pub a degustar una buena red ale), fuimos observando como crecían estos cúmulos, preparándose para descargar durante la noche. Justo en el último momento, un rayo de un sol a punto de esconderse los iluminó con esta luz tan cálida, que junto con la luna crearon esta imagen.

Leave a Reply