Meteotek08

 

La Terra des de 30 Km d'alçada. La Tierra desde 30 Km de altura.

La Terra des de 30 Km d'alçada. La Tierra desde 30 Km de altura.

iya09thumbFa uns dies, un equip format per quatre estudiants d’un institut d’educació secundària de la Bisbal d’Empordà van enviar un globus sonda equipat amb una càmera fotogràfica i instruments meteorològics fins a l’estratosfera, amb un cost mínim. El grup, anomenat Meteotek08 ha publicat les fotografies a una galeria de Flickr i en un blog propi. La gesta ha estat publicada a multitud de blogs importants, mitjans de comunicació nacionals, i fins i tot, estrangers com el Daily Telegraph. Fins i tot The Big Picture ha publicat una galeria! Des d’aquí felicitats per l’enginy d’aquest grup, així es creen talents i es fa avançar la ciència i la tecnologia des d’avall.

Hace unos días, un equipo formado por cuatro estudiantes de un instituto de educación secundaria de la Bisbal d’Empordà enviaron un globo sonda equipado con una cámara fotográfica y instrumentos meteorológicos hasta la estratosfera, con un coste mínimo. El grupo, llamado Meteotek08 ha publicado las fotografías a una galería de Flickr y en un blog propio. La gesta ha sido publicada en multitud de blogs importantes, medios de comunicación nacionales, y hasta extranjeros, como el Daily Telegraph. Hasta The Big Picture ha publicado una galería! Desde aquí felicidades por el ingenio de este grupo, así se crean talentos y se avanza la ciencia y la tecnología desde abajo. 

Equip Meteotek08

Equip Meteotek08

Leave a Reply