How to make a baby

Cassidy Curtis és un animador de l’empresa Dreamworks (autora de pel·lícules com Shrek o Kung-Fu Panda), que ha realitzat un vídeo mitjançant les tècniques stop-motion (pel·lícula feta a base de fotografies estàtiques) i time-lapse (condensar llargs períodes de temps en pocs segons). El que destaca del vídeo no és només la realització, sinò la idea original, planejada amb antelació. El resultat, un simpàtic vídeo que condensa en pocs segons un procés de 9 mesos.

Cassidy Curtis es un animador de la empresa Dreamworks (autora de películas como Shrek o Kung-Fu Panda), que ha realizado un vídeo mediante las técnicas stop-motion (película hecha a base de fotografías estáticas) y time-lapse (condensar largos períodos de tiempo en pocos segundos). Lo que destaca del vídeo no es sólo la realización, sino la idea original, planeada con antelación. El resultado, un simpático vídeo que condensa en pocos segundos un proceso de 9 meses.

One Response to “How to make a baby”

  1. Tom Foster Photography Says:

    Hi, thanks, I enjoyed your post! Keep up the greatgood work!

    :)

Leave a Reply