Tresor porpra

Orchis purpurea, prop de l'Arbolí, el Priorat.

Orchis purpurea, prop de l'Arbolí, el Priorat.

Un tresor porpra és el que amaga aquesta orquídia dins les seves flors, una estructura complexa i delicada, una textura porpra que passa d’una xarxa de línies a una superfície tacada de petits pèls foscos sobre una superfície perlada, amb un pètal que recorda vagament una silueta antropomorfa… tot això en una flor que no fa més de mig centímetre! Aquesta fotografia, com l’anterior macro, va ser presa amb un 50mm amb tubs d’extensió, al taller de Montsantfoto 2012.

Un tesoro púrpura es el que esconde esta orquídea dentro de sus flores, una estructura compleja y delicada, una textura púrpura que pasa de una red de líneas a una superfície manchada de pequeños pelos oscuros sobre una superfície perlada, con un pétalo que recuerda vagamente una silueta antropomorfa… todo eso en una flor que no hace más de medio centímetro! Ésta fotografía, como el anterior macro, fue tomada con un 50mm con tubos de extensión, en el taller de Montsantfoto 2012.

Leave a Reply