Paisatges interiors

Un moment de descans a l'hospital - Un momento de descanso en el hospital

Un moment de descans a l'hospital - Un momento de descanso en el hospital

Després d’una llarga temporada en què tenia el blog una mica abandonat, torno amb una imatge d’un lloc que encara que hi passo llargues temporades (i llargues, i llargues…), no hi acostumo a fer gaires fotografies, com és l’hospital. En aquest cas, tornant de sopar en una llarga guàrdia, caminàvem cap a la nostra unitat pels passadissos buits, al voltant de la mitjanit. En un moment que vam passar per una zona de penombra, vaig treure el mòbil, i aquest és el resultat.

Después de una larga temporada donde tenia el blog un poco abandonado, vuelvo con una imagen de un sitio que aunque paso largas temporadas en él (y largas, y largas…), no acostumbro a hacer muchas fotografías, como es el hospital. En este caso, volviendo de cenar en una larga guardia, andábamos hacia nuestra unidad por los pasillos vacíos, cerca de la medianoche. En un momenot que pasamos por una zona de penumbra, saqué el móvil, y este es el resultado.

Leave a Reply