Bon Nadal 2010!!

Com cada any, una petita postal de Nadal en forma de vídeo, aquest any un passeig per Barcelona prenent fotografies seguint l’estil “Lomo“. Totes les fotografies han estat preses amb la càmera d’un telèfon mòbil Samsung Galaxy S, amb l’aplicació Camera 360 (gratuïta), que dóna uns resultats més que interessants. Espero que us agradi, i torno a desitjar-vos a tots unes bones festes!!

Como cada año, una pequeña postal de Navidad en forma de vídeo, esta vez un paseo por Barcelona tomando fotografías siguiendo el estilo “Lomo“. Todas las fotografías han sido tomadas con la cámara de un teléfono móvil Samsung Galaxy S, con la aplicación Camera 360 (gratuita), que da unos resultados más que interesantes. Espero que os guste, y vuelvo a desearos unas buenas fiestas!!

Leave a Reply