Fites al final del camí

La nostra fita a Nest Point, Illa de Skye, Scotland - Nuestro hito en Nest Point, Isla de Skye, Scotland

La nostra fita a Nest Point, Illa de Skye, Scotland - Nuestro hito en Nest Point, Isla de Skye, Scotland

En el post anterior parlàvem de Nest Point com a un lloc que simbolitzava el final del camí, un camí cada cop més estret fins que al final només s’hi pot arribar a peu, i entre grans penyasegats la Illa de Skye lluita amb l’oceà. Com a tradició que encara reforça més aquest aspecte de punt final, aprofitant la gran quantitat de blocs de roca i pedres que el mar i els elements han anat esgarrapant, la gent que arriba a Nest Point aixeca una fita deixant el testimoni de la seva presència en aquest punt. Com a bons viatgers, vam deixar també constància de la nostra arribada aixecant una petita fita davant del mar i d’un cel gris.

En el post anterior hablábamos de Nest Point como un lugar que simbolizaba el final de un camino, un camino cada vez más estrecho hasta que al final sólo puedes llegar a pie, y entre grandes acantilados la Isla de Skye lucha contra el océano. Como tradición que aún refuerza más este aspecto de punto final, aprovechando la gran cantidad de bloques de roca y piedras que el mar y los elementos han ido arañando, la gente que llega a Nest Point levanta un hito dejando testimonio de su presencia en este punto. Como buenos viajeros, dejamos también constancia de nuestra llegada levantando un pequeño hito ante el mar y un cielo gris.

Leave a Reply