Bancs “en memòria…”

Blackford Hill, Edinburgh

Una cosa que m’ha sorprès de les terres Britàniques és el costum de col·locar bancs en punts estratègics pagats per particulars, per a recordar algú que ha traspassat. Per exemple, el carrer més transitat d’Edinburgh, Princess Street, té tota una vorera ocupada per bancs dedicats a diferents persones pels seus familiars. És un regal ben bonic, posar un banc en un lloc on a una persona li agradava reposar o contemplar les vistes. Concretament, el de la fotografia és al cim de Blackford Hill, un turó amb unes vistes inmillorables de tot Edinburgh i els seus voltants, en una posta de sol d’aquelles que posen la pell de gallina.

Una cosa que me ha sorprendido de las tierras Británicas es la costumbre de colocar bancos en puntos estratégicos pagados por particulares, para recordar a alguien que ha fallecido. Por ejemplo, la calle más transitada de Edinburgh, Princess Street, tiene toda una acera ocupada por bancos dedicados a diferentes personas por sus familiares. Es un regalo muy bonito, poner un banco en un lugar donde a una persona le gustaba descansar o contemplar las vistas. Concretamente el de la fotografía está en la cima de Blackford Hill, una colina con unas vistas inmejorables de todo Edinburgh y alrededores, en una puesta de sol de aquellas que ponen la piel de gallina.

3 Responses to “Bancs “en memòria…””

  1. Angela Says:

    M’encata aquesta fotografia, me quedat sense paraules per poder definir les emocions que em desperta. Molt bonica

  2. estevelg Says:

    Gràcies Àngela!!!

  3. Lost Landscapes Blog » Blog Archive » Posta èpica Says:

    [...] i realment va valer la pena, amb vàries preses que em van agradar molt! (com per exemple la del banc, uns posts més avall, presa un cop el sol ja s’havia post i el cel va virar a blau i lila). [...]

Leave a Reply