Alba

 

Somriure pur - Sonrisa pura

Somriure pur - Sonrisa pura

Aquests últims dies he pogut comprovar que fotografiar nens petits és com anar de safari. El seu comportament és imprevisible, les seves expressions sovint no tenen res a veure amb el context… tot és diferent. Has d’estar ben alerta, talment com si estiguéssis al Serengeti! Amb una dificultat afegida… amb somriures com aquests és difícil concentrar-se i no quedar-te badant mirant-la!

Estos últimos días he podido comprobar que fotografiar niños pequeños es como ir de safari. Su comportamiento es imprevisible, sus expresiones muchas veces no tienen nada que ver con el contexto… todo es diferente. Tienes que estar bien alerta, como si estuvieras en el Serengeti! Con una dificultad añadida… con sonrisas como éstas es difícil concentrarse y no quedarte embobado mirándola!

2 Responses to “Alba”

  1. Teresa Says:

    Quina foto més xula! I quin somriure tan dolç i encomanadís!!!

  2. Laura López Gómez Says:

    Ei!però amb la teva càmara és molt fàcil fer fotos però amb la meva…. és d'efectes retardats comparat amb la teva… i lo meu sí té mèrit, jejej. Et felicito per les fotos, està preciosa!! un ptó guapíssim.

Leave a Reply