Nova galeria – Ruined Landscapes

 

Ruined Landscapes

Avui he pujat una nova galeria, una galeria que feia molt que volia realitzar. I està acabada de sortir del forn, ja que les fotos són d’aquesta mateixa tarda. Sempre m’ha atret la bellesa decadent dels llocs abandonats, i fa poc vaig descobrir aquest, al costat de la central tèrmica de Sant Adrià de Besòs, famosa a Barcelona pel perfil de les seves tres xemeneies al costat del mar. He estat esperant molts dies per a la llum i el cel ideals, i avui finalment he decidit que era el dia. La galeria està plena de fotografies HDR, i segueix una mica l’estil que vaig estrenar a “Barcelona, un passeig pel barri gòtic“, amb fotografies amb molt rang dinàmic, i saturació de color baixa, donant un clima misteriós, que l’entorn ajuda a realçar. Una d’aquelles galeries que he disfrutat més creant, espero que us agradi.

Hoy he subido una nueva galería, una galería que hacía mucho que quería realizar. Y está acabada de salir del horno, ya que las fotos son de esta misma tarde. Siempre me ha atraído la belleza decadente de los lugares abandonados, y hace poco descubrí éste, al lado de la central térmica de Sant Adrià de Besòs, famosa en Barcelona por el perfil de sus tres chimeneas al lado del mar. He estado esperando muchos días para la luz y el cielo ideales, y hoy finalmente he decidido que era el día. La galería está llena de fotografías HDR, y sigue un poco el estilo que estrené en “Barcelona, un paseo por el barrio gótico“, con fotografías con mucho rango dinámico y saturación de color baja, dando un clima misterioso, que el entorno ayuda a realzar. Una de aquellas galerías que he disfrutado mucho creando, espero que os guste.

Leave a Reply