Foto DNG

Logo FotoDNG

Foto DNG és una revista de fotografia totalment gratuïta, de periodicitat mensual, realitzada a través de contribucions d’usuaris, tant amateur com professionals. Va començar com un projecte petit entre uns quants col·laboradors, oferint la primera revista al setembre de 2006 i ha anat creixent fins a oferir un producte de qualitat i a un preu inmillorable: gratuït. Un d’aquells projectes que cal mencionar, i que esperem que duri.

Foto DNG es una revista de fotografía totalmente gratuita, de periodicidad mensual, realizada a través de contribuciones de usuarios, tanto amateur como profesionales. Comenzó como un pequeño proyecto entre unos cuantos colaboradores, ofreciendo la primera revista en septiembre de 2006, y ha ido creciendo hasta ofrecer un producto de calidad y a un precio inmejorable: gratuito. Uno proyecto digno de mención, y que esperamos que dure.

Leave a Reply