Tauró blanc vs focaQui hagi intentat alguna vegada fotografiar animals salvatges sap quant difícil i frustrant pot ser, per això al veure seqüències com aquesta un no pot deixar de pensar “Com s’ho han fet?”… Un fragment extret, com no, de la sèrie Planeta Terra de la BBC (que per cert, de la que Disney ha extret fragments per a produïr el seu primer film del seu nou segell “Disneynature”, que serà presentat el dia de la Terra del 2009). Atenció a la part final del vídeo, gela la sang.

Quien haya intentado alguna vez fotografiar animales salvajes sabe lo difícil i frustrante que puede ser, por eso al ver secuencias como ésta uno no puede dejar de pensar “Cómo lo han hecho?”… Un fragmento extraído, como no, de la serie Planeta Tierra de la BBC (que por cierto, de la que Disney ha extraído fragmentos para producir su primer film de su nuevo sello “Disneynature”, que será presentado el día de la Tierra de 2009). Atención a la parte final del vídeo, hiela la sangre.

Leave a Reply