Muralles de Visby

Muralles de Visby - Murallas de Visby

Muralles de Visby - Murallas de Visby

A pocs quilòmetres de la costa de Suècia es troba l’illa de Gotland, un petit paradís totalment pla, com una llosa que estés flotant pel mar Bàltic. Dins d’aquest tros de terra trobem una joia, Visby, una ciutat hanseàtica totalment enmurallada, i en un estat de conservació excel·lent. El nucli històric de Visby respira una atmosfera molt especial, sobretot quan cau la foscor i els petits fanals il·luminen els carrers irregulars de pedra polida, plens de racons molt especials.

A pocos kilómetros de la costa de Suecia se encuentra la isla de Gotland, un pequeño paraíso totalmente plano, como una losa que estuviese flotando por el mar Báltico. Dentro de este pedazo de tierra encontramos una joya, Visby, una ciudad hanseática totalmente enmurallada, y en un estado de conservación excelente. El casco histórico de Visby respira una atmósfera muy especial, sobretodo cuando cae la oscuridad y las pequeñas farolas iluminan las calles irregulares de cantos pulidos, llenos de rincones muy especiales.

Leave a Reply