Anem a menjar-nos el 2014!

Irati, Navarra

Irati, Navarra

2014, tot un bosc per endinsar-nos i descobrir! Personalment 2013 ha sigut un any difícil, que no el recordaré especialment com un any agradable, tot i que sí que és veritat que els moments tràgics tapen els bons moments. També en l’àmbit general, sembla que el 2013 tampoc ha sigut un bon any, retallades, problemes econòmics, atur, conflictes… Tot i que si fem un cop d’ull general, 2013 ha sigut el millor any de la història sens dubte tal i com demostra aquest article. En fi, tot un any per descobrir, un any per menjar-nos-el i tirar endavant! Bon any nou a tothom!

2014, todo un bosque para adentrarnos y descubrirlo! Personalmente 2013 ha sido un año difícil, que no lo recordaré especialmente como un año agradable, aunque sí que es verdad que los momentos trágicos tapan los buenos. También el ámbito general, parece que el 2013 tampoco ha sido un buen año, recortes, problemas económicos, paro, conflictos… Aunque si hacemos un vistazo general, 2013 ha sido el mejor año de la historia sin duda tal y como demuestra este artículo. en fin, todo un año para descubrir, un año para comérnoslo y tirar hacia adelante! Buen año a todo el mundo!

Leave a Reply