Hvitserkur, la camisa blanca

Hvitserkur, Islàndia.

Hvitserkur, Vatnsnes, Islàndia.

A la vora de la badia de Húnafloi, a la costa est de la península de Vatnsnes, s’erigeix aquesta gran roca de més de 15 metres d’alçada anomenada Hvitserkur, la camisa blanca, curiosament per la gran quantitat de “regalets” en forma de deposicions que han anat deixant les colònies d’aus que viuen a la zona. Un monòlit gegant d’origen magmàtic, que s’asssembla a un rinoceront o dinosaure, i que s’erigeix sobre la sorra aguantant durant milions d’anys dempeus i desafiant al mar.

Cerca de la bahía de Húnafloi, en la costa este de la península de Vatnsnes, se erige esta gran roca de más de 15 metros de altura llamada Hvitserkur, la camisa blanca, curiosamente por la gran cantidad de “regalitos” en forma de deposiciones que han ido dejando las colonias de aves que viven en la zona. Un monolito gigante de origen magmático, que se asemeja a un rinoceronte o dinosaurio, y que se erige sobre la arena aguantando durante millones de años de pie i desafiando al mar.

Leave a Reply