Broadway

Broadway, New York.

Broadway, New York.

Un conjunt de línies verticals defineixen el camp visual quan hom passeja per Broadway, un dels carrers més coneguts del món. Famós pels seus teatres, travessa Manhattan lliurement, sense seguir el traçat ortogonal de carrers i avingudes, i caminar-hi omple els sentits amb multitud d’objectes amb moviment, soroll i sons per totes bandes, olors que surten de botigues o parades de menjar al carrer… Tota una experiència! En aquesta imatge, he volgut reforçar la verticalitat de la composició amb tot un conjunt de línies paral·leles dels edificis, i un gradent de lluminositat de banda a banda, juntament amb el cartell en primer pla que deixa ben clar on som.

Un conjunto de líneas verticales definen el campo visual cuando uno pasea por Broadway, una de las calles más conocidas del mundo. Famosa por sus teatros, cruza Manhattan libremente, sin seguir el trazado ortogonal de calles y avenidas, y andarla llena los sentidos con multitud de objetos en movimiento, ruido y sonidos por todos lados, olores que salen de las tiendas o paradas de comida en la calle… Toda una experiencia! En esta imagen, he querido reforzar la verticalidad de la composición con un conjunto de líneas paralelas de los edificios, y un gradiente de luminosidad de lado a lado, juntamente con el cartel en primer plano que deja muy claro donde estamos.

Leave a Reply