Playa del Silencio, en alta definició.


Per acabar la sèrie d’aquesta fantàstica platja, penjo un vídeo aprofitant la capacitat de la Nikon D90 per a gravar vídeo en alta definició. Un moment per relaxar-se i disfrutar d’un suau capvespre amb el soroll del mar.

Para acabar la serie de esta fantástica playa, cuelgo un vídeo aprovechando la capacidad de la Nikon D90 para grabar vídeo en alta definición. Un momento para relajar-se i disfrutar de un suave atardecer con el sonido del mar.

2 Responses to “Playa del Silencio, en alta definició.”

  1. Mawy Says:

    Genial el video!!!! i es veu com si tinguessis el mar molt aprop! La música és teva?

  2. estevelg Says:

    Nops, la música és d’us lliure de youtube, però em va agradar bastant l’estil. La pròxima vegada que anem a Astúries ens hi hem d’acostar, eh?

Leave a Reply