Es Vedrà

Vespre a Es Vedrà, Eivissa - Atardecer en Es Vedrà, Ibiza

Vespre a Es Vedrà, Eivissa - Atardecer en Es Vedrà, Ibiza

Es Vedrà és una roca de 300 metres d’alçada que s’alça imponent davant de la costa oest d’Eivissa. Des dels primers pobladors de l’illa fins a les onades hippies sempre ha tingut un component màgic i místic. La veritat és que la seva forma i la manera com s’alça sobre el mar, imponent, fa que veure un capvespre davant d’es Vedrà tingui quelcom d’especial, sense necessitat de consumir cap tipus de substància. Per cert, dedico aquest post a en Carles, en Jordi, la Miriam, l’Oriol, i tota l’altra gent que viatja amb les fotos que penjo al blog!

Es Vedrà es una roca de 300 metros de altura que se alza imponente ante la costa oeste de Ibiza. Desde los primeros pobladores de la isla hasta las olas hippies siempre ha tenido un componente mágico y místico. La verdad es que su forma y la manera como se alza encima del mar, imponente, hace que ver un atardecer ante es Vedrà tenga algo de especial, sin necesidad de consumir ningún tipo de sustancia. Por cierto, dedico este post a Carles, Jordi, Miriam, Oriol, y toda la gente que viaja con las fotos que cuelgo en el blog!

Leave a Reply