Fem un any!!!

Doncs sí, el blog ja fa un any! L’onze de juliol de 2008 vaig començar aquesta aventura que suposa mantenir un blog. Coincidint amb el redisseny de la web www.lostlandscapes.com, que ja porta 3 anys en línia, vaig aprofitar per incloure-hi una nova secció, que al final s’ha convertit amb la més activa amb diferència. M’ha servit com un espai d’evasió, un espai per compartir imatges, per compartir històries boniques o emocionants mitjançant els articles, per a conèixer món… Han estat 4.282 visites, per 2.184 usuaris diferents provinents de 63 països. Han estat molts comentaris d’ànim i suport. Totes aquestes persones d’alguna manera o altra han llegit, vist, o escoltat algun o alguns dels 235 posts que he escrit en aquest últim any.

Pues sí, el blog ya ha cumplido un año! El once de julio de 2008 empecé esta aventura que supone mantener un blog. Coincidiendo con el rediseño de la web www.lostlandscapes.com , que ya lleva 3 años en línea, aproveché para incluir una nueva sección, que al final se ha convertido en la más activa con diferencia. La he usado como un espacio de evasión, un espacio para compartir imágenes, para compartir historias bonitas o emocionantes mediante los  artículos, para conocer mundo… Han sido 4.282 visitas, por 2.184 usuarios distintos provenientes de 63 países. Han sido muchos comentarios de ánimo y apoyo. Todas estas personas de alguna manera o otra han leído, visto o escuchado alguno de los 235 posts que he escrito en este último año.

Aquell 11 de juliol de 2008 vaig publicar 3 posts. En un vaig publicar un vídeo que resumeix en bona part el concepte que tinc de l’entorn. És un escrit d’un geni, i m’ha vingut molt de gust tornar a posar-lo:
Aquel  11 de julio de 2008 publiqué 3 posts. En uno publiqué un vídeo que resume en buena medida el concepto que tengo del entorno. Es un escrito de un genio, y me ha apetecido mucho volver a ponerlo.

Algunes curiositats en un any:
Algunas curiosidades en un año:

 • L’article més llegit ha sigut Le Basier de l’Hotel de Ville, sobre la famosa fotografia de Robert Doisneau.
  El artículo más leído ha sido Le Basier de l’Hotel de Ville, sobre la famosa fotografía de Robert Doisneau
 • Fa un any, poca gent sabia què era el Facebook. Actualment el 10% de les visites venen redirigides des d’allà.
  Hace un año, poca gente sabía qué era el Facebook. Actualmente, el 10% de las visitas vienen redirigidas desde allí.
 • Després de publicar fotos d’Estats Units, del cercle polar Àrtic, d’Egipte, del Marroc, dels Alps… la foto més vista ha sigut un skyline de Barcelona des de casa meva a Montgat.
  Después de publicar fotos de los Estados Unidos, del círculo polar Ártico, de Egipto, de Marruecos, de los Alpes… la foto más vista ha sido un skyline de Barcelona desde mi casa en Montgat.
 • Dins el que s’ha buscat a Google per arribar al blog, a part de seqüències com “Lost Landscapes”, “Fotografia de Natura”, “Fotografia Esteve López”… i d’altres més “normals”, hi ha casos molt curiosos de gent que ha arribat al blog buscant coses com
  “Batalla de Magenta”, “Rana de Morelet”, “Catriona Parfitt”, “cicle sexual femení” (???) , “Buscar com es fa el molinet de llum” i d’altres de ben variats i que no tenen res a veure amb el blog.
  Dentro de lo que se ha buscado en Google para llegar al blog, a parte de secuencias como “Lost Landscapes”, “Fotografía de Naturaleza”, “Fotografía Esteve López”… y otras de más “normales”, hay casos muy curiosos de gente que ha llegado al blog buscando cosas como “Batalla de Magenta”, “Rana de Morelet”, “Catriona Parfitt”, “Ciclo sexual femenino”(???), “Buscar como se hace el molinete de luz” y otros de bien variados y que no tienen nada que ver con el blog.
 • L’anotació més llegida de totes va ser la felicitació del Nadal 2008, que a més era el post nº100
  La anotación más leída de todas fue la felicitación de Navidad 2008, que además era el post nº100

Espero que en aquest segon any que comença per al blog us pugui continuar ensenyant les coses que a mi m’agraden, i que m’agrada compartir amb tots vosaltres.
Espero que en este segundo año que empieza para el blog os pueda continuar enseñando las cosas que a mi me gustan, y que me gusta compartir con todos vosotros.

One Response to “Fem un any!!!”

 1. Teresa Says:

  Felicitats de nou pel blog, Esteve! I molts ànims per a seguir regalant imatges tan impressionants, moments especials, reflexions interesssants, curiositats sorprenents, paraules entranyables, sentiments profunds i sincers…
  La vida s’omple de llum davant un somriure, i tu tens el do d’encomanar-ne molts!!!

Leave a Reply