Walter Astrada

astrada1

Walter Astrada, a part de guanyar el premi World Press Photo 2008 en la categoria “spot news”, és propietari també de varis premis… Una volta per la seva web i endevinareu per què!

Walter Astrada a parte de ganar el premio World Press Photo 2008 en la categoría “spot news”, es propietario también de varios premios… Una vuelta por su web y adivinaréis por qué!

astrada3

Via Foto Microsiervos

 

4 Responses to “Walter Astrada”

 1. Teresa Oliveras Vilà Says:

  Ei, brutals les fotos!Què tal per la coro? Com ha acabat la guàrdia? Ahir fèiem tots una cara… Ara a descansar i disfrutar d'aquestes mini-vacances!! (llàstima del temps…) ;p

 2. Esteve López Gómez Says:

  Sí que són brutals, és un gran fotoperiodista. Per la coro va anar bé, vam treballar molt per urgències, però a la nit vam dormir bastant! Per sort!!!! Ara estic a Torroella, però amb la merda de temps que fa (pluja+vent+fred) de moment m'he quedat per casa!!! Tu tens la setmana santa lliure? Un petonàs!

 3. Teresa Oliveras Vilà Says:

  Doncs sí, 3 dies de desconnexió total que sempre van de conya! Havíem d'escapr-nos al Pirineu amb una amics, però aquest cop no hem volgut temptar la sort i el temps també ens ha fet quedar per casa… càsum déna! Una abraçada!!

 4. Esteve López Gómez Says:

  Doncs jo igual, porto tota la setmana santa a casa… weno, ahir a la tarda vaig sortir a fer 4 fotos que hi havia un cel brutal, suposo que aquesta setmana les iré pujant! Apa, ens veiem dimarts! Muaks!

Leave a Reply