Un eclipsi des de l’espai

eclipse99_mir

Eclipsi des de la Mir. Eclipse desde la Mir

iya09thumbAquesta curiosa imatge va ser presa l’any 1999 pels cosmonautes que estaven a l’estació espacial russa Mir. El que veiem és l’ombra de la Lluna projectada sobre la Terra. El que veien els que estaven dins l’ombra era un eclipsi total de Sol. Aquesta imatge fa que sigui molt més fàcil comprendre l’origen d’un eclipsi de Sol, l’ombra de la Lluna projectada sobre la Terra quan el nostre satèl·lit s’interposa entre ella i el Sol.

Esta curiosa imagen fue tomada en el año 1999 por los cosmonautas que estaban en la estación espacial rusa Mir. Lo que vemos es la sombra de la Luna proyectada sobre la Tierra. Lo que veían los que estaban dentro de la sombra era un eclipse total de Sol. Esta imagen hace que sea mucho más fácil comprender el origen de un eclipse de Sol, la sombra de la Luna proyectada sobre la Tierra cuando nuestro satélite se interpone entre ella y el Sol.

Aquesta imatge i deu més, en aquesta galeria de les que els creadors de l‘Astronomy Photo of the Day consideren les  millors fotos que han publicat, aquí.
Ésta imagen y diez más, en esta galería de las  que los creadores del Astronomy Photo of the Day consideran las mejores fotos que han publicado, aquí.

Leave a Reply