Home

Home és un documental de Yann Arthus-Bertrand sense ànim de lucre, per la qual cosa es distribueix gratuïtament per internet mitjançant Youtube, en alta definició, la qual cosa fa que sigui un espectacle per la vista. Arthus-Bertrand és l’autor del famós llibre La Terra des del cel, llibre de gran format amb fotografies aèries d’una gran qualitat, d’arreu del món, que va ser una crida conservacionista de l’autor. Uns anys després de la primera edició d’aquest llibre, el documental “Home” agafa el relleu amb vídeos aeris realitzats mitjançant càmeres d’alta definició, com una crida a conservar el planeta i la seva diversitat. Donat el caràcter del documental, el grup PPR i la distribuïdora Europacorp l’han finançat i permeten la seva difusió gratuïta, permetent gaudir de l’obra del mestre de la fotografia aèria. 

Home es un documental de Yann Arthus-Bertrand sin ánimo de lucro, por lo que se distribuye gratuitamente por internet mediante Youtube, en alta definición, lo que hace que sea un espectáculo para la vista. Arthus-Bertrand es el autor del famoso libro  La Tierra desde el cielo  , libro de gran formato con fotografías aéreas de una gran calidad, de todo el mundo, que fue una llamada conservacionista del autor. Unos años después de la primera edición de este libro, el documental “Home” coje el relevo con videos aéreos realizados mediante cámaras de alta definición, como una llamada a conservar el planeta y su diversidad. Dado el carácter del documental, el grupo PPR y la distribuidora Europacorp lo han financiado y permiten su difusión gratuita, permitiendo disfrutar de la obra del maestro de la fotografia aérea.

Leave a Reply