Lost Landscapes Blog per a Iphone i Android!!

Navegar amb una pantalla petita per una web com aquest blog, amb imatges de gran tamany, és realment un malson. Per això, des d’avui llancem la versió per a dispositius portàtils com l’Iphone o els basats en Google Android, per a navegar còmodament en un disseny optimitzat per a aquest tipus de dispositius tàctils. D’avui endavant, si ens connectem a www.estevelopez.com o blog.lostlandscapes.com des d’aquests dispositius, automàticament apareixerà la versió optimitzada.

Navegar con una pantalla pequeña por una web como la de este blog, con imágenes de gran tamaño, es realmente una pesadilla. Por eso, desde hoy lanzamos la versión para dispositivos portátiles como el Iphone o los basados en Google Android, para navegar cómodamente en un diseño optimizado para este tipo de dispositivos táctiles. A partir de hoy, si nos conectamos a www.estevelopez.com o blog.lostlandscapes.com desde este tipo de dispositivos, automáticamente aparecerá la versión optimizada.

Disseny aproximat del blog en dispositius mòbils / Diseño aproximado del blog en dispositivos móviles.

Leave a Reply