Perfil del Montgrí, des del mar

perfilmontgri

Montgrí, des del mar

Gaudir d’un capvespre d’estiu, amb una temperatura ideal, i des del mar és un plaer pels sentits. Aquesta fotografia va ser presa quasi bé des de les Illes Medes, però mirant cap a terra, quan faltava poc perquè el Sol s’amagués. El més difícil d’aquest tipus de fotografia és que la presa no surti moguda, ja que al fet de tenir poca llum se li suma la necessitat de tancar el diafragma per obtenir gran profundidat de camp (que les ones més properes i la muntanya surtin enfocades), i si a sobre la barca es mou…

Disfrutar de un atardecer de verano, con una temperatura ideal, y desde el mar es un placer para los sentidos. Ésta fotografía fue tomada casi desde las Islas Medes, pero mirando hacia tierra, justo cuando faltava poco para que el Sol se escondiera. Lo más difícil de éste tipo de fotografía es que la toma no salga movida, ya que al hecho de la poca luz se suma la necesidad de cerrar el diafragma para obtener gran profundidad de campo (que las olas más cercanas y la montaña salgan enfocadas), y si encima la barca se mueve… 

Leave a Reply