Un ànec gens fredolic.

 

Coll-verd a Stockholm, Suècia

Coll-verd a Stockholm, Suècia

Certament em va soprendre trobar-me ànecs coll-verds, exactament iguals que els podem trobar al nostre país en aquelles latituds tant fredes, i passejant-se per aquells llacs gelats, buscant forats al gel per poder nedar una mica i buscar menjar. Ah, i totalment socials, anant a córrer al vespre has de vigilar per no trepitjar-los! Noves experiències en llocs llunyans!

Ciertamente me sorprendió encontrarme ánades reales, exactamente iguales que los que podemos encontrar en nuestro país, en aqeullas latitudes tan frías, y paseándose por aquellos lagos helados, buscando agujeros en el hielo para poder nadar un poco y buscar comida. Ah, y totalmente sociales, yendo a correr al atardecer tienes que ir con cuidado para no pisarlos! Nuevas experiencias en sitios lejanos!

Leave a Reply