Just relax… segur?

Mulleres

Aquest cap de setmana no he postejat res, i és que estava distret en un cap de setmana de relax a la muntanya, la meva altra gran passió… encara que el relax ha estat una mica exigent físicament… però les muntanyes te les has de guanyar, no? Un cap de setmana d’aquells per recordar, genial, amb molts racons visitats i amb bona companyia. Panorama realitzat amb un telèfon mòbil Sony Ericsson W910i.

Este fin de semana no he posteado nada, i es que estaba distraído en un fin de semana de relax en la montaña, mi otra gran pasión… aunque el relax ha sido un poco exigente físicamente… pero las montañas se tienen que ganar, no? Un fin de semana para recordar, genial, con muchos rincones visitados, y con buena compañía. Panorama realizado con un teléfono móvil Sony Ericsson W910i.

Leave a Reply