La força de la natura des de la tranquil·litat de la platja

Tempesta a l'estiu, Platja Llarga, Tarragona. Tormenta de verano, Playa Llarga, Tarragona

Tempesta a l’estiu, Platja Llarga, Tarragona. Tormenta de verano, Playa Llarga, Tarragona

Ja ho té el setembre, que ens porta aquestes tempestes d’estiu tant vistoses, sobretot si hom està tranquil·lament a la platja de matinada, amb bona companyia d’un amic que fa temps que no veus, prenent un bon gintònic i observant i fotografiant meravelles de la natura com aquesta, amb milers de llamps esquinçant un cumulonimbus davant del mar.

 Septiembre tiene estas cosas, que nos trae estas tormentas de verano tan vistosas, sobretodo si uno está tranquilamente en la playa de madrugada, con buena compañía de un amigo que hace tiempo que no ves, tomando un buen gintónic y observando y fotografiando maravillas de la naturaleza como ésta, con miles de relámpagos rompiendo un cumulonimbus ante el mar.

Leave a Reply