Un paisatge no gaire acollidor

Prop de Grundafjördur, Snaeffelsnes - Cerca de Grundafjördur, Snaeffelsnes.

Prop de Grundafjördur, Snaeffelsnes – Cerca de Grundafjördur, Snaeffelsnes.

La molsa cobreix una antiga colada de lava en aquest paisatge volcànic prop de Grundafjördur, a l’extrem de la península de Snaeffelsnes, mentre al fons les muntanyes romanen rebentades per la violència de l’erupció. Això, juntament amb el difícil clima de la zona, fa que encara que no sigui un paisatge idíl·lic, ens atregui per aquesta agressivitat que mostra que les forces de la natura són inmenses, i que nosaltres només podem ser mers observadors.

El musgo cubre una antigua colada de lava en este pasiaje volcánico cerca de Grundafjördur, en el extremo de la península de Snaeffelsnes, mientras al fondo las montañas continúan rebentadas por la violencia de la erupción. Eso, junto con el difícil clima de la zona, hace que aunque no sea un paisaje idílico, nos atraiga por esta agresividad que muestra que las fuerzas de la naturaleza son inmensas, y que nosotros sólo podemos ser meros observadores.

Leave a Reply